Om mig

Välkommen!

Jag heter Annica och är 39 år.

Här är Mina tankar, om allt mellan himmel och jord. Jag är mamma till två underbara pojkar, 8 och 12 år. Fru till en underbar man, min grekiske Gud 😉 som jag träffade på Kreta 2002. Vi flyttade till Teneriffa 2003 och bodde där till 2007, då vi flyttade till Sverige. Sedan dess har min man blivit svensk medborgare, lärt sig flytande svenska och vi har köpt ett hus i en skånsk förort. Väldigt Svensson, men ändå inte alls.

Några ord som beskriver mig, det jag gillar och det som gör mig lycklig:

Min familj (så klart), kaffe, saltlakrits, böcker, tv-serier, levande ljus, hösten, varma brasor i kaminen, resor, träning, solen, lugn och ro. Och mycket mer förstås.

Jag tror på ödmjukhet, vänlighet och tacksamhet. Jag är långt ifrån perfekt, men jag försöker påminna mig själv om dessa saker varje dag.

img_4402

xoxo

Annonser

3 thoughts on “Om mig

    • Kul! Jag älskar att hitta nya bloggar att följa och att hitta någon som man känner igen sig i på ett eller annat sätt. Att läsa om deras liv och utbyta tankar och åsikter! Jag är jätteglad att du tittar in!

  1. Hej Annica. Jag läste nånstans att du var gravid på Teneriffa. Jag befinner mig där nu och har plussat och skulle vara tacksam för lite information om hur du gick till väga, privat, försäkringar etc. Jättesnällt om du ville höra av dig till min mail daniela__89@hotmail.com. Tack, Daniela

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s