Om mig

Välkommen!

Här är Mina tankar. Om allt mellan himmel och jord, allt som jag funderar över här i livet! Livet som mamma, fru till mannen som jag hittade på en grekisk ö för 15 år sen, som jag flyttade till en annan ö med, i ett annat land, och som jag slutligen flyttade tillbaka till Skåne med.

Kaffe, saltlakrits, James Bond-nörd, yoga, sprallig, kontrollfreak, glad, känslig, knäpp. Ja, det är jag det. Att koppla av med en bok eller film, en kopp kaffe och en skön filt. Det är en sådan liten sak som gör mig lycklig!

Lyckligast blir jag förstås av mina två busfrö, 8 och 11 år. De är mitt liv! Mina pojkar!

Jag får allergiska reaktioner av särskrivningar och av stavfel. Säkerligen slinker det in stavfel i mina texter också men då är det slarv, inte okunskap, haha!

Ta mig som jag är. Jag skriver det jag tycker, jag förskönar inte mitt liv, det är väldigt Svensson, but with a greek twist. 

Jag är Annica.

img_4402

xoxo

3 thoughts on “Om mig

    • Kul! Jag älskar att hitta nya bloggar att följa och att hitta någon som man känner igen sig i på ett eller annat sätt. Att läsa om deras liv och utbyta tankar och åsikter! Jag är jätteglad att du tittar in!

  1. Hej Annica. Jag läste nånstans att du var gravid på Teneriffa. Jag befinner mig där nu och har plussat och skulle vara tacksam för lite information om hur du gick till väga, privat, försäkringar etc. Jättesnällt om du ville höra av dig till min mail daniela__89@hotmail.com. Tack, Daniela

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s