En vecka av full fart non-stop

Den här veckan är det mycket på schemat. Det är förvisso en kort arbetsvecka och det är jag tacksam för, men i vissa veckor tycks saker hopa sig på ett sätt som gör att man får tänka till lite extra på hur man ska lösa det med planering och logistik.

Idag är iväg på utflykt med skolan igen, väldigt många matsäckar som ska fixas och planeras de här sista dagarna med olika aktiviteter för barnen. Sen i eftermiddag har bägge barnen tandläkarbesök och ikväll är det workshop för på den nya skolan där han ska börja till hösten och samtidigt har C fotbollsträning. Men jag och mannen får dela upp oss och lösa det på bästa sätt.

På onsdag kväll ska jag ha några väninnor över på tapas och bubbel. Det var länge sen vi träffades och med våra olika liv med familj och jobb och aktiviteter så är det tur att man ibland hittar en lucka som passar alla.

Torsdag till lördag ska mannen och iväg på fotbollscup nere i Höllviken. För att enklast lösa logistiken där så bestämde vi igår att de bokar ett hotell och slipper lägga så mycket tid på att köra fram och tillbaka alla dagar, det är lång väg. De kommer ha några mysiga dagar ihop, och jag får förhoppningsvis lite kvalitetstid med min äldste son, om han nu vill hänga med morsan förstås 😉

Skolavslutningen närmar sig med stormsteg och jag tycker det ska bli så skönt att barnen har sommarlov, för vardagspusslet blir något lättare när man som förälder kan koppla av från läxor, gympapåsar, skolväskor, skjutsningar och så vidare. Och framför allt har barnen kämpat på bra i år och förtjänar ledighet. Det blir sista året för på skolan i byn där vi bor. Vi och han kände att han behöver större utmaningar, så till hösten börjar han på IES – International English School och det ska bli otroligt spännande!

Igår var det bönsöndag, mors dag och valdag. Det var en fin dag och vi bjöd hem mamma och pappa på fika på eftermiddagen. Jag hade redan förtidsröstat. Vackra blommor och ett fint kort fick jag av mina älskade barn ❤️

5981BBF1-BFD9-426E-9285-5EE5AD6DBA93

B1A79B2F-00F1-4659-965F-63160C753896

En god kopp kaffe har jag nu framför mig medan jag landar i ett lugn mitt i kaoset, för jag känner att jag ändå har koll på läget trots allt. Jag känner mig glad, jag känner att livet är på väg åt rätt håll och saker vi länge kämpat för börjar äntligen bli möjliga. Jag uppfylls än en gång av tacksamhet och ödmjukhet och känner mig så otroligt välsignad!

Avslutar med en bild som ger mig ro och frid och harmoni långt in i själen. Platsen är Val di Funes, Italien. Jag följer några konton på Instagram som lägger ut vackra bilder från världens alla hörn och varje gång jag ser en bild som ger mig en lyckoruskänsla, så sparar jag den. Så vacker!

FA50970E-2060-4992-99BF-88E74A9327D2

xoxo

 

2 tankar om “En vecka av full fart non-stop

  1. Kikar in och lämnar av en kram!
    Fullspäckat schema men ändå med härliga saker att se fram emot verkar det som. Ja nu ska det verkligen bli skönt med sommarlov för barnen/ungdomarna, det behöver de känner jag, här hemma går de på knäna in i det sista som ska göras i skolan känns det som, de har kämpat på bra hela året.
    Jag skulle inte heller tacka nej till 10 veckors sommarlov… 😉

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s