Jag har checkat ut

Jag har checkat ut lite från allt vad social media heter, även bloggen. Jag känner att det blir för mycket just nu och jag har så mycket annat jag måste fokusera på.

Jag kollar sporadiskt på Instagram, för jag gillar ju Insta, men jag kollar inte lika ofta och jag bryr mig inte lika mycket. Jag har såna perioder ibland.

Idag får vi äntligen leverans av våra nya soffor som vi beställde för vad som känns en evighet sedan. Det ska bli så himla kul att äntligen få fint i vardagsrummet!

Förra helgen var otroligt intensiv med två kalas för vår 10-åring och inte mycket tid till avkoppling och återhämtning. Den här helgen har vi därför inte planerat något alls. Storebror är iväg på läger med laget hela helgen och lillebror ska iväg på sovis hos en kompis. Jag och mannen lär ligga och slappa på de nya sofforna en hel del, haha!

För övrigt så är jag så in i bänken trött på att vissa människor tycks tävla med en, fast att man själv inte tävlar med dem. Jag kan inte förklara närmre, men det är något som jag har känt länge och jag förstår inte anledningen.

Jag har fått uppleva mycket avundsjuka från folk genom hela mitt liv och jag blir lika förvånad varje gång. Jag är inte speciell, jag har inte mer än någon annan om man ser till det materiella, snarare mindre skulle jag säga. Och jag utger inte mig för att vara något annat än den jag är. Så varför sticker det i ögonen på vissa? Människors beteende uppför aldrig att förvåna och även om man egentligen inte blir överraskad så blir man så less och faktiskt lite irriterad.

Men, jag gör mitt bästa för att vända andra kinden till, för vem har tid att bry sig så mycket om andra människors osäkerhet och tillkortakommanden.

11353B98-3E7B-48E4-BF91-6A1CBB015CBB

Jag fokuserar på tacksamhet för allt det fina jag har i mitt liv i stället. Det är där jag har min styrka! Var alltid tacksam, det gör dig ödmjuk!

xoxo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s