Solig måndag

Jag vågar knappt skriva det, men idag skiner solen och ännu inga regnskurar! Kan det vara sant?

Mannen är på väg uppåt landet på en jobbresa, men kommer hem i morgon kväll igen. Tänk att sommarlovet snart är förbi. A börjar tvåan nästa vecka, hur gick det till? Och C, som har en vecka längre sommarlov för att han börjar på en ny skola med andra tider, börjar sexan!

Några dagar innan C börjar ska vi träffa hans två nya mentorer på IES och få information och kunna ställa frågor. Han måste också skriva på the code of conduct vilket jag tycker är toppen! Detta läsåret ska bli så otroligt spännande både för oss och framför allt för C. Jag är övertygad om att hans redan bra engelska kommer förbättras enormt och även hans självförtroende och humör i övrigt. Han är SÅ stolt över att han ska åka tåg och buss med sin kompis till STAN! Det är stort för honom! ♥

På lördag fyller mannen år och barnen ska först på kalas på var sitt håll, sen ska vi beställa hem god mat och fira. Med lite tur så har vi kanske mer än mannens födelsedag att fira, men det återstår att se. Jag håller alla tummar och tår som jag kan!

xoxo

Annonser

One thought on “Solig måndag

  1. Det kommer gå bra för båda era killar. Men ka mycket som ska falla på plats & såklart känns det kanske lite jobbigt i början.

    Åh låter spännande 😀Vad är ev den nya glädjen att fira? ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s