Semester 

Jag är väldigt tyst här på bloggen. Men jag njuter semester för fullt! Bjuder på en bildbomb från vår resa till Tropical Islands och sen Österrike! 

Trötta barn på båten mellan Gedser och Rostock! Men våra barn är vana bilsemestrare och gnäller aldrig! 

Första anhalt var en mysig herrgård utanför Berlin och 10 minuter från Tropical Islands. Helt underbart ställe! 
Tropical Islands var en upplevelse! Både barnen och vi hade superkul! På lördagen körde vi vidare mot Österrike! Trafiken var tuff både på dit och hemvägen, men vi gjorde det bästa av det! 

När vi äntligen kom fram var det till ett soligt och underbart Österrike och ett jättefint hotell! Vi älskar Alperna och den vackra naturen! 


Byn vi bodde i, Bad Hofgastein, var otroligt mysig och pittoresk! Vi gillade den jättemycket! Vackra hus, vacker natur och allt var rent och snyggt ordnat! Väldigt nöjda med vårt val! 


Det blev mycket god mat och dryck under veckan! 


Det blev ett besök upp på berget, så klart! Två olika liftar för att ta oss upp till toppen! Vilken upplevelse! Där uppe fanns en lekplats, en sjö och självklart vandringsmöjligheter. Vi nöjde oss med en promenad runt sjön och fika på ett café med utsikt över Alpernas bergstoppar! Fantastiskt! 


En av dagarna besökte vi grannbyn Bad Gastein och det berömda vattenfallet. Det var vackert och vi hittade ett café precis bredvid som var väldigt mysigt. I övrigt gillade vi inte alls den byn lika mycket som ”vår”. 


I övrigt blev det poolbad, promenader, fika, minigolf, spela spel, läsa böcker, titta på film och bara umgås som familj! Det var helt underbart med den här tiden ihop, vi fyra! Den sista semesterveckan spenderar vi hemma. Även om vädret lämnar mycket att önska, så är vi tacksamma för allt det fina vi har fått uppleva tillsammans! Jag känner mig välsignad! 🙏

Xoxo

Annonser

One thought on “Semester 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s