Tiden går 

Vips så är det en ny vecka igen. Och jag ser fram emot allt den har att erbjuda. Inte minst på onsdag, då vår älskade Lillus, vår lille A, fyller 7 år! ❤️ Som vi ska fira honom! Som vanligt när barnen fyller år, så får de själva bestämma vad och var vi ska äta på kvällen. Men ingen restaurang för min älskling, nej mammas lasagne ville han ha! Så givetvis ska jag göra lasagne på onsdag! 

Vi hade en perfekt helg, en sån där lagom helg där nytta och nöje blandades i en fin balans. Vi började med barnkalas för A sen städa och fixa och god middag och mys. Igår blev det tippen och trädgårdsarbete och röjning i garaget. Den stora vårstädningen kommer när det blir lite varmare, men detta var ett bra ryck. Och som alltid när garaget röjs så fick jag mig en otrevlig överraskning. 


Och var min man hemma? Nej han var på tippen så klart. Jag kunde inte få för mig att döda den, så den försvann tillbaka in i ett hål precis när mannen kom hem och skulle förinta den. Smart spindel. 

Sen åkte mannen på jobbresa på eftermiddagen och ja, what else is new! Min blogg är inte den mest händelserika just nu. Men vardagen är väl så, ganska mycket samma, men ändå olika. Jag försöker njuta varje dag, helg som vardag. Annars går man miste om så många fina stunder i detta korta liv vi får. 


Varje dag funderar jag på vad jag är tacksam för. Och varje dag inser jag att jag är så otroligt lyckligt lottad!

Xoxo

Annonser

2 thoughts on “Tiden går 

  1. Åh ja tänk vad tiden går. Våra killar börjar bli riktigt stora nu.
    Mums lasagne är gott, bra val av er snart 7 åring.

    Hoppad du får en fin vecka & hinner andas mellan allt ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s