En annorlunda helg

I fredags när jag gick från jobb hade jag tankar på en god middag med familjen och en lugn kväll på soffan. Men det blev allt annat än just det. Mannen har länge velat ha en ny soffa i gillestugan, och på något sätt övertalade han mig att det var dags. Så sagt och gjort så begav vi oss ut på fredagkvällen och köpte soffa! Det blev en massa bärande och flyttande av möbler och total ommöblering i rummet. Kl 22:30 ställde jag mig och snabbt lagade till kött till gyros till mig och mannen. Barnen hade fått mat tidigare.

Vidare på lördagen så blev det inköp av ytterligare en del till soffan och ommöbleringen blev klar, även i det andra rummet bredvid som nu har fått den gamla soffan, ny tv och blivit spel/filmrum där barnen kan hänga med kompisar eller, som jag gjorde igår kväll, jag kan sätta mig och kolla på serie när mannen kollar fotboll 😉 Barnen älskar nya spelrummet och nu äntligen utnyttjar vi varje kvadratmeter i huset. Ett stort rum som bara varit där och ingen använt, kommer nu till sin rätt. Nu ska vi bara fixa taket där inne sen är det toppen!

Väldigt nöjd med soffan som är gigantisk, och med ommöbleringen. Äntligen bra plats för hela familjen och äntligen trivs både jag och mannen i rummet. Vi hade båda gått länge med känslan att där var nåt vi inte gillade med hur vi hade det i det rummet innan, men ingen kunde sätta fingret på det och vi sa inget till varandra. Haha, som det kan vara ibland! Men detta var ett av de bästa köpen på länge!

IMG_0532 IMG_0531

I lördags kväll blev jag och min väninna bjudna på en spontan vin-och-snack-kväll hos vår andra fina vän. Supemysigt hade vi och det var så kul att träffa dem igen! Det behövdes!

Ja, denna helgen gick i ett men vi har fått gjort otroligt mycket där hemma och det känns riktigt bra!

Nu har jag åkt på en förkylning och ska försöka kurera mig bäst jag kan!

xoxo

3 thoughts on “En annorlunda helg

 1. Galen man 😂 men så fint det blev 😀
  Skönt när man blir nöjd & det känns bra.

  Naw tack för de fina orden ❤️ Hade en mycket trevlig kväll & vi behövde det.

  Hoppas du mår bättre idag. Kram 😘

 2. Ja han är galen ibland, och som tur är så är jag lika galen ibland, så det funkar 😉 Han sa att jag drar igång så många projekt, nu var det minsann hans tur, haha!

  Mår mycket bättre idag! Så himla skönt!
  Kram ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s