Snart är det påsk!

För första gången har C lov på riktigt! Det vill säga utan att vara på fritids. Vi har sagt upp fritids och har gett honom chansen att bevisa att han kan ta ansvar och vara hemma själv, även under hela sommarlovet. Nu har vi ju turen att min älskade man jobbar hemifrån den tiden han inte är ute och reser. Hela den här veckan är han hemma och det är ju perfekt! Och C tycker det är underbart att ha lov på riktigt, att slippa gå upp tidigt, att kunna vara uppe lite senare och göra vad han vill hela dagen. Än så länge känns det som vi fattade helt rätt beslut. Hade ju tänkt vänta tills efter sommaren, men gjorde som sagt det nu i stället.

Lite påskfint har det blivit där hemma. Jag pyntar inte så där jättemycket till påsk, men ett påskris blir det så klart!

FullSizeRender FullSizeRender1

Vår helg var riktigt mysig! Fick gjort en massa och kunde samtidigt njuta av en massa ledig tid! På lördagen åt vi tapas och tittade på Gladiatorerna på tv. Barnen älskar det och ja, det är underhållning och framförallt älskar jag när vi är samlade hela familjen!

FullSizeRender2 FullSizeRender3

I söndags vad jag på dejt med C. Han bestämde att han ville till Tropikariet. Det var några år sedan jag var där, så det var kul. Det är ju lite speciellt där eftersom en del av djuren är lösa och man går mitt ibland dem. Bland annat små apor, lemurer, fladdermöss och fåglar. Det är häftigt!

FullSizeRender4 FullSizeRender5

C vågade sig in och titta på krokodilerna på nära håll!

FullSizeRender6

En underbar helg som tog slut alldeles för fort!

Men nu är vi snart lediga igen, hela familjen tillsammans! Underbart!

xoxo

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s