Family is everything

Tänk att det är slutet av oktober och fortfarande är vädret så milt. I alla fall här i Skåne! Luften är ljummen på dagarna och man har ännu inte behövt plocka fram vinterjackan. Eller jo, barnen har sina vinterjackor med i skolan, men de är ju ute mycket mer och längre stunder.

I morse var första dagen på väldigt länge som det var lite, lite kyligare i luften. Kanske är det milda vädret på väg bort?

Snart har vi en 9-åring i familjen, ett par veckor till. Det är stort! Tänk att det har gått 9 år sen han kom till oss! Man fattar liksom inte! Men det är underbart att se sina barn växa upp, samtidigt som man önskar att det inte gick riktigt så fort som det gör! Ibland får jag ångest och ont i magen när jag tänker på tiden som bara rinner iväg!

Igår hade vi en tråkig incident hemma, som gjorde att C nu har lekförbud fram till söndag kväll och veckopengen blev indragen. Det är inte acceptabelt att ljuga i vår familj! Jag är fortfarande väldigt ledsen och besviken även om vi har rett ut det och han var väldigt ledsen och ångerfull. Han vet precis hur illa det var, det som han gjorde och han förstod även konsekvenserna utan att ens tveka! Så någonstans har man uppfostrat rätt ändå, när de direkt kan förstå vidden av sina misstag och, förhoppningsvis, lära sig av dem!

I kväll är det simskola, som vanligt! Men jag gillar torsdagarna, för känslan av det snart är helg börjar komma. Jag gillar vardagarna också, med sina rutiner och ibland spontana grejer som vi hittar på, men det går ju inte att komma ifrån att helgerna är bäst. Sovmorgnar, långfrukost, tid tillsammans, goda middagar, filmer, popcorn och en massa mys!

Ja, familjetid är det jag gillar allra mest!

xoxo

untitled

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s